×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Sjuka siffran: En halv miljon spelare bannade av Activision

1
Företaget försöker få bukt på problemet innan Warzone 2 släpps.
Activision har för första gången gjort sina siffror om hur många som har blivit bannade av deras anti-cheat-system Ricochet offentliga. Systemet implementerades i Call of Duty förra året och är till för att "skrubba" och ta bort toxic användare. I och med att Warzone 2 släpps senare i år är det många som uppmärksammar de extrema fusk-problemen som titeln har.

Enligt Activision har 500 000 användare blivit bannade, ihop med 300 000 som blivit tvingade att ändra sina in-game namn. Många Warzone-spelare har bytt battle royal-spel till till exempel Apex Legends eller Fortnite på senaste tiden just på grund av fusk-problemen, och det är för många skönt att få bekräftelse över att Activision försöker göra något åt saken.

Samtidigt är det många på Twitter som berättar deras erfarenheter med systemet, där de har blivit felaktigt bannade och Activision inte gör någonting för att hjälpa saken.

Activision har även gjort om sin code of conduct för att försöka få bukt på problemet, men det återstår att se om företaget kan märkbart förbättra situationen innan Warzone 2 släpps.

Artikelbild: Pressbild/Activision
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..