×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest tävlade i Apex Legend-turnering — slutade femma

1
Patrik "f0rest" Lindberg spelade LAN-turnering i Stockholm.
På fredagen arrangerades Apex Legends-turneringen Gillette Labs Nordic CupInferno Online i Stockholm. En av deltagarna var den svenska CS-legendaren Patrik "f0rest" Lindberg.

Tidigare i år lyckades 36-åringen att kvala till tävlingen tillsammans med de svenska Apex-spelarna Martin "Graceful" Wongphrom och Simon "Vaifs" Bellini. Huvudturneringen bestod av sex stycken matcher. Trots två vunna matcher lyckades Team Graceful inte att knipa turneringsvinsten utan slutade på en delad femte plats.

Team 5orben kammade hem vinsten på 6 000 euro (cirka 63 000 kronor). Laget bestod av Martin "gdolphn" Kristensen, Zacharias "Sorbenq" Andersson och Thor "TryhardThor" Beck.


Artikelbild: Alliance/X
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..