×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Battle Pass till Apex Legends släpps idag

2
Enda sedan Apex Legends släpptes i februari har spelarna väntat på ett Battle Pass. Väntat är nu över då Respawn Entertainment släpper spelets första Battle Pass idag. Uppdateringen som går under namnet "Wild Frontier" kommer dels att dra med sig en ny karaktär till spelet.
Idag klockan 18:00 startar den första säsongen av Apex Legends. Spelet som har varit ute i mindre än två månader har redan blivit otroligt populärt och spelarbasen har längtat efter mer. Battle Passet kostar 950 Apex Coins eller 2500 Apex Coins för Battle Pass Bundle som gör att man går upp till level 25 för säsongen direkt.

Ny karaktär

Med i uppdateringen kommer även en ny karaktär till spelet, Octane. Karaktären som redan läckt kommer att vara en karaktär med fokus på snabbhet. Den passiva gör att Octane återhämtar sitt HP över tid om han ej tar skada. Karaktärens taktiska egenskap kommer att göra att Octane springer 30% snabbare i åtta sekunder, dock förlorar han 10% av sitt HP. Till sist är Octanes ulti. Där släpper han ut en "launch pad" som gör att man flyger upp i luften om man hoppar på den.

Rewards

När man går upp i level på sitt Battle Pass så kommer man att få rewards. Detta kan vara allt från skins till sina karaktärer till banners till Apex Packs. Även om man inte köper ett Battle Pass direkt så kan man fortfarande få sina rewards om man köper Battle Passet i efterhand.

Uppdateringar till karaktärer

Respawn Entertainment har sagt att de kommer att släppa ytterligare förändringar till spelet när uppdateringen väl kommer men vissa grejer är redan klart. Det har gjorts arbete som kommer att förfina hitboxes på Caustic, Pathfinder och Gibraltar. Lifeline, Wraith, Bangalore samt de tre karaktärer som har fått förändringar gällande sina hitboxes har även fått se mindre förändringar till sina förmågor.


Fullständiga notes
Hit box size reductions and optimizations for Caustic, Pathfinder and Gibraltar
We’re better sizing hitboxes to character gear & model
Since these adjustments have a MAJOR impact on the game, we want to make sure there aren't any major bugs, so we didn’t want to rush them out
If these adjustments prove to be insufficient, we’ll consider additional adjustments during Season 1
Minor balance changes:

[Caustic]
Traps - Reduced cooldown to 25 seconds from 30 seconds
Traps - Increased radius and proximity radius by about 10%
Traps - Removed a 1 second delay on the smoke dealing damage to players

[Pathfinder]
Insider Knowledge - Increased the number of beacons in the world to 12 from 10

[Lifeline]
Care Package - Removed slight chance that level 4 armor and helmets will drop

[Wraith]
Into The Void - Cooldown increased from 20 -> 25 seconds

[Bangalore]
Double Time - Reduced move speed bonus to 30% from 40%

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..