×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Ny karaktär kan ha läckt till Apex Legends

1
Apex Legends har nu varit ute i snart en månad. Sen dess har det endast skett mindre uppdateringar till spelet såsom buggfixar och dylikt. En bild har nu kommit ut som kan visa på en ny karaktär, Octane. En karaktär med fokus på hastighet.
Hittills finns det åtta karaktärer, eller "Legends", i Apex Legends. Detta kan nu komma att ändras. En Reddit-användare laddade under onsdagen upp en bild på vad som kan vara en ny karaktär. Den nya beryktade karaktärer går under namnet Octane och har stor fokus på hastighet.

Octanes passiva förmåga, "Swift Meno", healar sig själv om man inte tar skada. Karaktärens primära förmåga, "Adrenaline Junkie", har ännu mer fokus på hastighet. Om man aktiverar den rör man sig 30% snabbare i sex sekunder, dock så tar det 10% av sitt HP. Den sista förmågan, ultin, går vid namnet "Launch Pad". Förmågan är, precis som den låter, en platta man placerar ner som man kan springa på för att flyga genom luften.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..