×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninja, Dizzy och KingRichard vinner Code Red Apex Legends

1
Coby “Dizzy” Meadows fortsätter sin Apex Legends-dominans. Han, tillsammans med Fortnite-streamern Tyler "Ninja" Blevins och sin lagkamrat Richard “KingRichard” Nelson från NRG plockade under helgen hem turneringen Code Red Apex Legends och 12 000 dollar.
Under helgen spelades Code Red Apex Legends. En turneringen fylld med streamers såsom Jaryd "summit1g" Lazar och Guy "DrDisrespect" Beahm. Men återigen blev det Kings Canyon, laget med de två NRG-spelarna Coby “Dizzy” Meadows och Richard “KingRichard” Nelson samt Tyler "Ninja" Blevins, som tog hem vinsten. Laget som vann den första Apex Legends-turneringen, Twitch Rivals Apex Legends Challenge, fick en rätt så lätt turneringsvinst denna gången.

Turneringen, som hölls av DrDisrespect, spelades dock i ett annorlunda format från vad Twitch Rivals gjorde. Alla lagen placerades i ett dubbelt slutspelsträd där de ställs mot ett annat lag i varje omgång. En omgång avgjordes efter tre matcher där de laget som fick flest antal poäng avancerade till nästa omgång, åtta poäng för en vinst och en poäng för en kill.

I finalen ställdes Kings Canyon mot DrDisrespects lag, VissRespectTheKraft. Återigen var det Dizzy som dominerade matchen. Han lyckades får hela 48 kills genom de tre omgångarna, lika många som motståndarlaget fick tillsammans.

En av Apex Legends mest välkända namn, Michael "shroud" Grzesiek, deltog dock inte i turneringen. DrDisrespect förklarade i sin stream varför det tidigare CS:GO-proffset inte ville vara med. Han tyckte att formatet inte var bra och valde därför att tacka nej.


Code Red Apex Legends

1. Ninja, Dizzy, KingRichard — 12 000 dollar
2. DrDisrespect, Viss, RealKraftyy — 5 000 dollar
3. chocTaco, vsnz, HusKerrs — 3 000 dollar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..