×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Twitch arrangerar Twitch Rivals Apex Legends Challenge — 200 000 dollar i prispotten

1
Efter Apex Legends starka start så presenterar nu Twitch en turnering i spelet, Twitch Rivals Apex Legends Challenge. En turnering med 48 av plattformens största streamers och 200 000 dollar i prispotten. Bland de deltagande spelarna ser vi Michael "shroud" Grzesiek och DrDisrespect.
Apex Legends offentliggjordes för endast tre dagar sedan men har snabbt blivit ett av de största spelen. Detta har såklart Twitch lagt märke till då spelet har dragit till sig mycket tittare. Nu har företaget bestämt sig för att ta konceptet Twitch Rivals till spelet med turneringen Twitch Rivals Apex Legends Challenge, en turnering med 200 000 dollar i prispotten.

I turneringen kommer 48 streamers tävla i 16 lag om tre spelare. Bland de deltagande spelarna ser vi Michael "shroud" Grzesiek och DrDisrespect. Turneringen kommer att spelas i två omgångar 12e och 19e februari. För varje vinst ett lag får blir de tilldelade fem poäng och för varje kill får man en poäng.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..