×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ulf Kristerssons Dreamhack-hälsning: "GLHF"

1
Sveriges statsminister önskade alla gamers en trevlig Dreamhack-helg.
Under helgen äger Dreamhack rum i Jönköping. Att Dreamhack är en institution för svensk gaming är ingen nyhet och nu väljer till och med statminister Ulf Kristersson att uppmärksamma festivalen.

I en inspelad video som publicerats på Dreamhacks kanaler önskar statsministern alla Dreamhack-besökare en trevlig gaming-helg

— Hej Dreamhack! Det är inspirerande att se så många samlas och dela gemensamma intressen år efter år. Vilken helg ni har framför er! Datorspel, musikuppträdanden och mycket mer har jag hört talas om, säger Kristersson.

— Jag kan tyvärr inte vara på plats i år, men jag hoppas kunna besöka er en annan gång. Ha det så roligt i helgen, eller good luck and have fun, som jag själv skulle ha sagt.


Artikelbild: Pressbild/Dreamhack och Dreamhack/Twitter

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..