×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Asmongold sågar knepet som ger fler tittare: "Samma som viewbotting"

1
Streamingprofilen tycker att Twitch ska ändra hur plattformen räknar tittare på grund av knepet.
I en nyligen uppladdad video på Youtube går Twitch-profilen Asmongold hårt åt ett knep som allt fler streamers tar till för att få upp antalet tittare på sina sändningar. Knepet som Asmongold är skeptisk till är att bädda in sin Twitch-stream på hemsidor med mycket besökare och på så vis nå fler personer än de som tittar direkt via Twitch.

Enligt Asmongold är denna praktik, som kallas för embedding, att jämföra med viewbotting. Det är också något som han menar påverkar alla Twitch-tittare negativt.

— Embedding och viewbotting är i praktiken exakt samma sak. Jag tycker inte att embedding är annorlunda från viewbotting på något sätt, säger Asmongold i videon.

— De som ser kanalen i browsern kommer att tänka "wow, det här måste vara en intressant stream för det är massa människor här" och så slår de på streamen och så är den viewbottad. Den personen har bara slösat sin tid, säger Asmongold.

Asmongold är dock tydlig i videon med att han har viss förståelse för att streamers väljer att använda sig av knepet. Enligt streamern borde dock Twitch sluta räkna tittare som tillkommer till följd av det.

Se Asmongold prata om knepet nedan:

Artikelbild: Asmongold/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..