×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är 3 stora spelsläpp att se fram emot under 2023

1
Snart är det dags för ett gott nytt gaming-år. Här är 3 stora spelsläpp att se fram emot under nästa år.

1. Hogwarts Legacy

Drömmen om ett riktigt bra spel i J.K Rowkings trollkarlsvärld ser ut att besannas under nästa år. Hogwarts Legacy är ett av 2023 års mest hajpade spel på förhand och det är kanske inte så konstigt med tanke på vilken fantastisk grund spelet bygger vidare på.

Den 10 februari får du skapa din egen trollkarlskaraktär och upptäcka 1800-talets Hogwarts på ett helt nytt sätt.

2. Diablo IV

Ända sedan Diablo IV annonserades på Blizzcon 2019 har fans världen över väntat på releasen. År 2023 är det äntligen dags.

Välj mellan fem klasser och ta dig an Diablo-världen på ett sätt du aldrig gjort förut. I marknadsföringen av spelet pushar Blizzard stenhårt på att spelet inte kommer att vara linjärt utan istället formas av spelarens egna val i den öppna världen.

Diablo IV släpps den 6 juni, alldeles lagom till semester-grinden.

3. Skull & Bones

Väck din inre Jack Sparrow till liv i Ubisofts efterlängtade piratspel Skull & Bones. Piratspelet som inspirerats av Assassin's Creed IV: Black Flag annonserades redan 2017 och har flera gånger fått sitt releasedatum framskjutet.

Men den som väntar på att något gott (det vill säga att få plundra, råna och leta guldkistor i Indiska Oceanen) väntar aldrig för länge. Den 9 mars släpps spelet på PS5, Xbox XIS och PC.


Artikelbild: Pressbild/Hogwarts Legacy och Skull & Bones

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..