×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Streamern hyllas efter julgåvorna — gav bort över 300 000 kronor till behövande

1
Den amerikanska streamern flyttade själv från ett trailerhus nyligen. Nu donerar han julklappar för hundratusentals kronor.
I oktober meddelade den amerikanska Apex Legends-streamern Jacob "HisWattson" McMillin att alla hans reklamintäkter från Twitch skulle gå till välgörenhet. Nu hyllas han av sina fans efter att ha skänkt 29 000 dollar (~300 000 kronor) till behövande under julen.

I en serie inlägg på Twitter berättar HisWattson att han skickat ut datorer till ett värde av 20 000 dollar till personer som inte själva haft råd att köpa dem. Han lade också 5000 dollar på att sponsra en turnering för marginaliserade grupper, 4000 dollar på att finansiera en operation för en hund och ytterligare en del på julklappar till barn.


Flera av HisWattsons fans och streamingkollegor har svarat honom och hyllat honom för sin givmildhet. HisWattson har själv en bakgrund kantad av ekonomisk osäkerhet och har tack vare sin streamingkarriär kunnat flytta ut ur det trailerhus han tidigare bodde i.

"Killen har bokstavligen precis flyttat ut ur en trailer och han donerar redan så mycket för att ge tillbaka till samhället. Ännu ett legendariskt ögonblick i hans otroliga år", skriver Twitter-användaren F1ckl3z bland annat.


Artikelbild: Pressbild/Apex Legends och HisWattson/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..