×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Gambling på Twitch ökar i popularitet — Slots tar sig in på topp 10-lista

1
Hasardspelen står som Twitch-plattformens nionde mest populära kategori.
Hasardspel som "Slots" har tagit Twitch med storm och står nu som den nionde mest populärara kategorin på plattformen. Detta rapporterar Dexerto.

Den kontroversiella kategorin har haft en markant ökning i tittartimmar till följd av profiler som xQc och Trainwrecks otaliga summor och timmar investerade i hasardspelen.

Enligt statistik från Rainmaker.gg har Slots-kategorin nu övertagit Call of Duty: Warzone på topp 10-listan över plattformens mest populära kategorier.

Uppgifterna pekar på att Slots under maj månad hade över 39 miljoner tittartimmar på plattformen och övertog Warzone med 6 miljoner tittartimmar.

Trots kritik och vädjande från delar av gemenskapen att förbjuda hasardspel på plattformen går det som tåget för gamblingen på Twitch i en oroväckande fart.

Du kan kontakta stödlinjen för spelare och anhöriga oavsett var i landet du bor. Det kostar ingenting och du kan vara anonym.

Telefonnumret är 020 – 81 91 00.

Öppettider är vardagar 9.00-17.00, samt till 21.00 på måndagar och torsdagar.

Artikelbild: Trainwreckstv/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..