×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Valorant-profilen förlorade 180 000 kronor som 16-åring — blev beroende av skins-gambling

1
"Jag förlorade 180 000 kronor på CSGO skin-gambling på fem veckor."
F.d Valorant-proffs och guldmedaljör i paralympisk simning Rowan "magnetbrain" Crothers talar ut om sin tonårsproblematik med skin-gambling i CS:GO på Twitter efter Twitch-beslutet att förbjuda gambling på plattformen.

Bild: magnetbrain/Twitter
Bild: magnetbrain/Twitter

"Aldrig delat detta innan, när jag var 16 hade jag mer pengar än de flesta ungar då jag var i det Australiska simlaget under min skoltid. Innan jag lärde mig goda ekonomiska vanor och värdet i pengar, lätt influerad av vad jag såg online, så förlorade jag 180 000 kronor på CSGO skin-gambling på 5 veckor", inleder profilen i tweeten.

"Jag blev insugen i idén av en storvinst och kunde ha gått ner en mörk och farlig väg av fortsatt beroende om inte min familj hade hoppat in. Så lycklig att höra nyheterna idag om att Twitch tar ytterligare steg för att motarbeta gambling på streams. Gambling kan och förstör liv", tillägger Crothers.

Profilen påpekar även att det inte bara är gambling i sig som är farligt för mindreåriga, utan även själva reklamkampanjerna för gambling-sidor där barn med dålig ekonomisk förståelse kan vara aktiva.

Artikelbild: magnetbrain/Twitter
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..