×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bangladesh

Polis stormade esportturnering – 108 personer gripna

1
Över 100 personer har gripits efter att de deltagit i en PUBG-turnering.
Bangladeshisk polis stormade en lokal turnering i PUBG Mobile under förra veckan. Enligt nyhetssajten Jaxon resulterade insatsen i att 108 personer greps för att ha deltagit i turneringen.

Bakgrunden till den bisarra historien är att PUBG och flera andra populära mobilspel varit förbjudna att spela i landet sedan augusti förra året. Spelförbudet infördes av landets myndigheter för att "skydda landets ungdomar" från spelens påstått skadliga effekter.

När lokala myndigheter i staden Chuadanga fick höra att en turneringsarrangör trotsat förbudet kontaktades polis som stormade turneringen. Prispengar och spelarnas utrustning ska ha beslagtagits i räden och åtminstone två personer ska ha dömts till två dagars fängelse för lagbrottet.

Enligt Jaxon ska spelare från hela landet rest till Chuadanga för att delta i tävlingen och merparten av deltagarna var skolungdomar.

Artikelbild: AJ Colores/Unsplash och Pressbild/PUBG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..