×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Populär streamer satte nästan eld på huset under livesändning

1
IShowSpeed tände fyrverkerier i sitt sovrum mitt under sändningen och slogs av panik.
Populära livestreamern IShowSpeed satte nästan fyr på sin mammas hus efter att ha tänt fyrverkerier i sitt sovrum under en 4:e juli-sändning.

I ett segment av livesändningen visar Speed upp en stor kartong fylld med diverse fyrverkerier för 4:e juli-firandet och bestämde sig sen att antända en Pikachu-pjäs mitt i sovrummet ovanpå en fyrverkeritårta.

-VARNING FÖR HÖG VOLYM-

Efter att tillsynes drabbats av skrik och panik lyckas streamern få tag i den antända pjäsen och släcka den samtidigt som hans mamma kommer rusande i panik skrikandes "Det brinner!".

-VARNING FÖR HÖG VOLYM-

IShowSpeed är känd för sin extrema personlighet och sin impulsivitet men väckte stora reaktioner online som kritiserar profilens val att riskera inte minst sin egen hälsa men sin mors och deras hus och allt därtill.

Livesändningen avslutades ca 10 minuter efter antändningen där en brandman syns gå igenom det rökfyllda sovrummet och bedömma skador och pyrande objekt.

Artikelbild: IShowSpeed/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..