×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Twitch-stjärnan hyllas efter miljondonation: "Mest fantastiska jag sett en content creator göra"

1
Trainwreck vill hjälpa så många han kan med att hantera psykisk ohälsa.
Streamern Tyler "Trainwreck" Niknam gick häromdagen ut på Twitter och delade väldigt spännande nyheter. 31-åringen har valt att investera 250 000 dollar i en organisation som jobbar med mental hälsa.

Då han bara har presenterat den generella idén och ännu inte delat specifika detaljer vet vi inte exakt vad det är som gäller, men det står klart att det kommer ligga fokus på att skapa resurser till Twitch-användare som behöver hjälp. Trainwreck säger att det är särskilt viktigt att det är tillgängligt i USA och i andra länder där vården för mental ohälsa inte är bra.

Sedan han började streama 2014 har han fått många följare, och redan 2016 började han aktivt försöka hjälpa de i sin community som inte mår bra. Nu när han har mer resurser vill han hjälpa på ett större plan, och i hans egna ord "ge folket vad som borde vara en rättighet, och inte ett privilegium.

Responsen på nyheten har varit överväldigande positiv, och både andra streamers och tittare hyllar Trainwreck för sitt initiativ.

"Det här är det mest fantastiska jag någonsin sett en content creator göra", skriver bland annat streamern Froste på Twitter om initiativet.

Trainwreck kommer göra två till uttalanden där han presenterar mer detaljer i projektet.


Artikelbild: TrainwrecksTV/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..