×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ninjas rebranding hånas av fansen: "Bland det värsta jag sett"

1
Fansen gillar inte Tyler "Ninja" Blevins nya grafiska profil.
Tidigare i veckan presenterade gamingprofilen Tyler "Ninja" Blevins sin nya grafiska profil. Profilens rebranding föll dock inte fansen i smaken, rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Ninja presenterade sin nya profil genom ett inlägg på Twitter under tisdagen och det tog inte lång tid innan fansens mestadels negativa, och ibland hånfulla, kommentarer rullade in.

"Med all respekt är detta bland det värsta jag någonsin sett", skrev Twitter-användaren ImKadaddle i ett svar som i skrivande stund fått över 7000 likes.


Även om den överväldigande majoriteten av svaren på Ninjas tweet var kritiska till ändringen fanns det ett fåtal fans som visade uppskattning för den nya profilen. Med det sagt kan Ninja knappast vara helt nöjd med responsen.

Stjärnan har själv inte kommenterat fansens reaktion på den nya profilen men deltog under onsdagen i ett avsnitt av The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Artikelbild: Pressbild/Ninja

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..