×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Hikaru riskerar stängas av från Twitch — visade schackmatch med Dr Disrespect

1
Schackmästaren Hikaru Nakamura kan ha satt Twitch i schackmatt efter åskådarsändningen.
Shackmästaren och Twitch-ikon Hikaru Nakamura hamnade i farozonen efter att ha livesänt en schackmatch mellan Dr Disrespect och DrLupo.

Efter två år av rättsligt bråk mellan mustasch-doktorn och plattformen nåddes en förlikning som tillsynes inte förändrat dödläget samt ikonens status på plattformen.

Under en livesändning den 16:e mars åskådade GMHikaru schackmötet mellan de två doktorerna och viftade bort samtliga risker om att bli avstängd på grund av Dr Disrespects framträdande på plattformen.

Under den nu borttagna sändningen ska GMHikaru ha besvarat chattens oroligheter och kritik till sändningen. "Chilla. Tror ni jag bryr mig? Det här är schack".

Hikaru bidrog med kommentarer och strategier under matchens gång som han vanligtvis gör som åskådare och prisade Dr Disrespect för hans naturliga instinkter trots stjärnans brist på avancerade strategier.

I nuläget verkar GMHikaru inte ha straffats för sin sändning med någon avstängning eller liknande men har raderat samtliga klipp från sändningen och VOD:en.

Artikelbild: GMHikaru/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..