×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ludwig försvarar The Streamer Awards efter kritiken: "Allt gick bra"

1
Youtube-stjärnan, som vann pris som Årets Streamer, tycker att kritiken mot galan är obefogad.
Helgens gala The Streaming Awards var en stor tittarsuccé. I snitt hade galan över 260 000 samtidiga tittare och peakade på över 380 000 tittare vilket innebär att över en femtedel av alla Twitch-användare som var online tittade på galan.

Trots att galan gjorde sådan succé har det riktats viss kritik mot den. Bland annat har den populära streamern Sykkuno påpekat att det kändes "konstigt" att inte vara med i en Among Us-recap med tanke på att han i högsta grad var delaktig i att göra spelet populärt bland streamers.

Någon som inte vill kännas vid någon kritik är Youtube-stjärnan Ludwig "Ludwig" Ahgren. Stjärnan, som vann priset som Årets Streamer, har bara positiva saker att säga om galan.

— Galan var helt sjuk. Det var grymt. Allt gick bra, kommenterade Ludwig kritiken i en av sina senaste streams.

— Det gick så bra att folk försöker hitta de minsta lilla sakerna att klaga över. De anstränger sig så mycket för att hitta saker. Det är typ som man gör efter att ha sett en film, jag förstår inte den grejen, säger han.

Se Ludwig svara kritikerna nedan (start 05:30)


Den stora snackisen efter galan har annars handlat om huruvida rätt person vann priset som Årets Streamer. Twitchs största streamer Felix "xQc" Lengyel hölls av många som favoriten att ta hem priset som alltså gick till Ludwig.

Artikelbild: QTCinderella/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..