×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

xQc tackar nej till mångmiljonbelopp från NFT-sponsor: "De är bara avskum"

1
Kanadensaren fortsätter kritisera NFTs.
Félix "xQc" Lengyel är en streamer som väldigt öppet är emot NFTs. Tidigare har han beskrivit det som en "skitprodukt", och kritiserat esportsorganisationer som säljer NFTs till sina fans.

På sin stream i förra veckan berättade 26-åringen om ett sponsorerbjudande han fått angående NFTs. Om han skulle accepterat hade han behövt ändra overlay, ge en shoutout, göra ett besök i fem minuter, och Tweeta om sponsoren tre gånger. För detta skulle han ha fått 1,2 miljoner dollar.

Xqc valde att tacka nej till erbjudandet. Det är inte heller det första erbjudandet han tackat nej till, och han säger själv att NFTs bara är lurendrejerier. Han är inte den enda streamern med den åsikten, då även Hasan "Hasanabi" Piker, "Asmongold", och Imane "Pokimane" Anys öppet kritiserat hela konceptet med NFTs.


Artikelbild: Robert Paul/Blizzard Entertainment

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..