×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Asmongold slår rekord igen — över 420 000 tittare på streamen

1
Streamen för Lost Arks lansering var en hit.
I fredags lanserades Smilegate och Amazon Studios nya MMO Lost Ark. Asmongold var en av de största streamersen på lanseringsdagen, med hela 420 000 tittare. Hans tidigare rekord på 285 000 sattes så sent som i onsdags, efter att han tagit en paus på fyra månader efter sin mammas bortgång.

Under en åtta timmar lång stream väntade 30-åringen första på spelets lansering, och när han väl kom in visade sig spelet ha problem på server-sidan: karaktärer hade försvunnit, vilket gjorde att lanseringen försenades. Efter den skakiga starten har Lost Ark blivit en hit, och har tagit andraplatsen på Steams lista över spel med flest samtida spelare.

Asmongold själv var inte beredd på att sin stream skulle bli en sådan succé, vilket vittnar om både tittarnas glädje över att han är tillbaka från sin paus och intresset för spelet.

Artikelbild: Asmongold

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..