×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Inferno Online öppnar i Malmö: “Vårt bästa center hittills”

1
Det välkända gamingcentret Inferno Online laddar för expansion och först ut är Malmö.
I början av december öppnas portarna till Inferno Online på Södergatan 14 i Malmö med 150 platser och restaurang samt bar för de som har åldern för det.

Centret kommer att ha öppet varje dag och på helger och lov kommer de traditionella nattgibben att hållas där gamers samlas för att spela en hel natt med bland annat turneringar och aktiviteter.

Högklassiga gamingdatorer från Omen, Xbox-X samt PS5-konsoler, racingsimulatorer och mycket mer är utlovat enligt pressmeddelandet från Inferno Online Malmö.

"Med 20 års erfarenhet i bagaget kommer Malmö bli vårt bästa center hittills. Vårt koncept är väldigt efterfrågat och vi har flera nya anläggningar på gång" säger Henrik Johansson, VD på Inferno Online.

Tryggheten och säkerheten läggs det stor vikt på, både för personal och ungdomar som besöker centret, säger affärsutvecklingschefen för IO, Viktor Ekberg.

Han nämner även att det är viktigt med en trygg miljö och ett respektfullt beteende mellan spelare, både online och offline, och att samarbetet med polis, myndigheter och skolor ska göra IO till en positiv kraft i samhället.

Inferno Online driver idag fyra anläggningar i Stockholmsområdet och har enligt Guiness rekordbok världens största gamingcenter på Odenplan, IO:s så kallade flaggskepp.

Artikelbild: Inferno Online

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..