×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

TOPPLISTAN: Här är Sveriges största streamers i juni 2021

1
När övriga Sverige gick på sommarledighet krigade Sveriges Twitch-streamers på framför datorn. Här är de svensktalande streamare som lyckades bäst under juni månad.
Under juni var det inte bara fotbolls EM-feber i de svenska hushållen. En hel del svenskar parkerade sig också i soffan eller framför datorn för att bli underhållna av våra svenska Twitch-stjärnor. Här kikar vi på vilka streamers som streamar på svenska som haft mest tittade timmar under juni månad.

Det stora utropstecknet för juni är Fortnite-streamaren Kevin "Kevzter" Sundqvist som seglar upp på en andraplats på topplistan över Sveriges mest tittade streamers. En imponerande insats då Kevzter under månaden går om tungviktare som Fredrik "slop3" Wahlstedt och Emil "HeatoN" Christensen.

I den nedre halvan av topplistan återfinner vi två nya namn för i år i form av Jonas "iiPOG" Eriksson och Youtube-bekantingen Linus "zaitr0S" Skog Andersson. De nya namnen tar sig in på listan på bekostnad av Jonathan "KingeeN" Forsgren och Samuel "SameV2" Stronegger som hamnar utanför topp 10 den här gången.

Sveriges mest tittade streamers i juni 2021

1. CyrusTWO (-) — 142 918 tittade timmar
2. Kevzter (+8) — 116 097 tittade timmar
3. slop3 (-1) — 100 762 tittade timmar
4. HeatoNcs (-1) — 140 308 tittade timmar
5. DomiNate (+2) — 73 172 tittade timmar
6. Pojken (-1) — 71 163 tittade timmar
7. Frantixx (-3) — 105 857 tittade timmar
8. iiPOG (NY) — 56 668 tittade timmar
9. zaitr0s (NY) — 55 679 tittade timmar
10. gpunkt (-4) — 54 323 tittade timmar
I denna artikelserie har vi valt att lyfta streamers som streamar på svenska. Det finns svenska streamers som streamar på andra språk som därför inte återfinns i denna lista.

Det finns flera olika sätt som man kan mäta hur "stor" en streamer är. I den här artikelserien utgår vi från det sammanlagda antalet tittade timmar under tidsperioden.

Brukar du titta på någon av Sveriges största streamers?

768 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..