×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Twitch testar nya reklambanners – avbryter inte streamen

1
Är du också trött på att få din Twitch-upplevelse avbruten mitt i en stream? I sådana fall kommer här lite goda nyheter.
Streamingjätten Twitch meddelade under gårdagen att bolaget testar en ny typ av annonser på plattformen. De nya annonserna ska, till skillnad från nuvarande annonser, inte ha en lika stor och negativ inverkan på tittarupplevelsen.

Stream Display Ads, som Twitch valt att kalla sin nya typ av annonser, kommer att visas vid sidan av video-innehållet istället för ovanför. Annonserna är inbyggda i själva Twitch-spelaren vilket gör att tittaren kan fortsätta se och höra innehållet på streamen trots att annonsen visas.



Enligt Twitch testar man dessa annonser som ett svar på användarnas feedback om att dagens annonser stör tittarupplevelsen för mycket.

Det är ännu inte känt hur länge Twitch kommer att genomföra testet, men faller det väl ut kan Stream Display Ads bli en integrerad del av plattformen framöver.

Brukar du titta på någon av Sveriges största streamers?

768 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..