×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbitelegendaren bland Forbes mest inflytelserika personer

4
Varje år släpper Forbes en lista med de mest inflytelserika personerna under 30 år. Det finns ett par kategorier och i en av dem hittar vi ett bekant ansikte. I kategorien sport och gaming finns Fragbitelegendaren Pontus "p0ntus" Eskilsson som numera jobbar på Twitch.
Fornes 30 under 30 är en lista som varje år listar de mest inflytelserika personerna under 30 år i ett par olika kategorier. En av kategorierna är "Sport and Games". I listan hittar vi ett par esportprofiler så som franska superstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut och Cloud9-spelaren Luka "Perkz" Perković. Men det är inte bara internationella spelare på listan utan även en svensk esportprofil.

Detta är ingen mer än Pontus "p0ntus" Eskilsson. Fragbite-legendaren jobbar numera på Twitch som VP of Partnerships för Europa, Mellanöstern och Afrika. För Fragbites publik är han ju såklart mest känd som en av de två grundarna till Kontorsbloggen och projekt som Fragbite Masters. Tidigare år har vi även sett andra svenska profiler på listan så som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Olof "olofmeister" Kajbjer och Givar "givar" Shabani. I videospelaren kan ni se intervjun från när p0ntus lämnade Fragbite.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..