×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Givar och olofmeister med bland Forbes mest inflytelserika personer 2020

2
Forbes har släppt sin årliga lista "30 under 30" för Europa. Där listar de 30 personer i olika genrer som har stort inflytande på omvärlden. Vi hittar där ett stort gäng esportstjärnor som Olof "olofmeister" Kajbjer och Nicolai "device" Reedtz. Vi hittar också 1.6-profilen Givar "Givar" Shabani.
Varje år släpper Forbes en lista på de 30 mest inflytelserika personer under 30 inom tio stycken kategorier. Totalt är det 300 personer som får utmärkelsen. Under förra året såg vi totalt tre stycken svenska esportstjärnor på listan, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Martin "Rekkles" Larsson och Adam "Armada" Lindgren. Även denna gången får vi se stora esportprofiler på listan.

Under kategorin "Sports & Games" hittar vi totalt fem stycken esportprofiler. Bland dessa har vi svenska Faze Clan-spelaren Olof "olofmeister" Kajbjer. I just Counter-Strike så får vi även se den danska spelaren Nicolai "dev1ce" Reedtz i listan. Med på listan hittar vi också Luka "Perkz" Perković, Enrique "xPeke" Cedeño Martínez och Niclas "Pengu" Mouritzen.

I kategorin "Entertainment" hittar vi dock ännu en esportprofil. Det är ingen mindre än Givar "Givar" Shabani som tar plats på listan. Den svenska 1.6-spelaren som agerade värd för den andra säsongen av Fragleague är dock inte med på listan för sina prestationer i Begrip eller da_team. Utan det är istället för hans företag Gigital som är tjänst för att boka musiker.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..