×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Riot Games presenterar nytt spel — konkurrent till CS och Overwatch

2
Under natten till idag presenterade Riot Games ett nytt FPS-spel som går under namnet Project A. Det kommer att vara ett klassbaserat taktiskt FPS-spel som ser ut att vara en blandning mellan Counter-Strike och Overwatch.
För att fira League of Legends tioårsjubileum har Riot Games presenterat otroligt många nyheter. Ett av dessa är ett nytt spel som just nu går under namnet Project A. Spelet kommer att vara ett FPS-spel som ser ut att vara en blandning av Counter-Strike och Overwatch, något som Rod "Slasher" Breslau antyder via Twitter. Han skriver också att Riot Games har testat spelet med ett flertal före detta och nuvarande CS-proffs samt före detta Overwatch-proffs där alla ska ha hyllat spelet.

Precis som i Overwatch kommer olika karaktärer i spelet ha olika abilities. Riot Games kallar själva spelet ett karaktärsbaserat taktiskt FPS. I videon, som går att se i videospelaren ovan, pratar Riot Games även om att det kommer att fokusera på netcode och antifusk. En av utvecklarna till spelet är dessutom det före detta CS-proffset samt skaparen av Cache, Salvatore "Volcano" Garozzo. När spelet släpps är ännu inte offentliggjort men Riot säger att det kommer att komma mer information under 2020.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..