×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Nu är det officiellt — The Final Tribe blir Godsent

1
Rykten har cirkulerat om att The Final Tribe och Godsent ska slås samman. En video på Facebook där The Final Tribes VD bekräftar sammanslagningen har läckt men det är inte förrän nu det blir officiellt. I ett pressmeddelande meddelar The Final Tribe att de förvärvar Godsent och de båda organisationerna slås nu ihop.
Efter att The Final Tribes Leauge of Legends-lag, iklädda tröjor med Godsents logotyp, vandrade in till finalen av Nordic Championship började det ryktas om en sammanslagning. I en video som läckt från The Final Tribes ägargrupp på Facebook bekräftade sedan VD:n Ludwig Sandgren att en sammanslagning var klar. Det är dock inte förrän idag som det faktiskt kommer en officiell bekräftelse, detta genom ett pressmeddelande som The Final Tribe publicerat på den nya hemsidan Godsentreborn.

I pressmeddelandet framgår att The Final Tribe AB förvärvar alla Godsents tillgångar, rättigheter och konton i utbyte mot nyemitterade aktier i företaget. Ludwig Sandgren kommer att fortsätta verka som VD och han är även fortsättningsvis den största aktieägaren. Markus "pronax" Wallsten, som är starkt förknippad med Godsent då han startade organisationen, kommer att ansvara för den nya CS:GO-satsningen. Han blir samtidigt den näst största delägaren efter Ludwig Sandgren.

The Final Tribe AB byter efter sammanslagningen namn till Godsent AB och alla spelare kommer att representera Godsent i framtida turneringar. Även samtliga Godsent-konton i sociala medier och hemsidan Godsent.gg kommer att användas. I nuläget kommer lagen i Dota 2, League of Legends samt Hearthstone att spela under Godsent. En ny satsning på CS:GO förväntas dock vara på plats inom kort där Pronax själv kommer att leda satsningen framåt. Pressmeddelandet avslutas med att målet med sammanslagningen är att kunna använda båda organisationernas resurser för att bli en svensk organisation som tävlar på högsta nivå inom e-sporten.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..