×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är Godsents framtida spelare och lag

1
The Final Tribe må ännu inte ha något CS:GO-lag som kommer att spela under Godsents fana efter sammanslagningen men de har flera andra lag inom en rad titlar som kommer att representera den nya organisationen. Där bland ett framgångsrikt League of Legends-lag.
Det står i princip klart att The Final Tribe kommer att gå samman med Godsent, detta efter att de tidigare nämndas CEO av misstag offentliggjorde nyheterna via en sluten Facebook-grupp. Även om Counter-Strike: Global Offensive-laget fick lov att lämna organisationen inför sammanslagningen så återstår det en hel del spelare under The Final Tribes fana. Om allt går som planerat kommer dessa spelare snart att ligga under kontrakt med Godsent och vi har listat dem.

Dota 2

Lagkaptenen Adrian "Era" Kryeziu och Simon "Handsken" Haag har spelat för The Final Tribe sedan oktober 2017. Året därpå gjorde Pontus "Frost" Frost och Rasmus "Chessie" Blomdin duon sällskap för att i början av 2019 avrunda laget med Andreas "Xibbe" Ragnemalm samt den finska coachen Niklas "okcya" Koskinen. Med denna laguppställning har de som högst säkrat en andraplats under Starladder Proseries Season 27 samt nyligen en tredjeplats i Facecheck by GG.BET.

Sverige Pontus "Frost" Frost
Sverige Rasmus "Chessie" Blomdin
Sverige Andreas "Xibbe" Ragnemalm
Sverige Simon "Handsken" Haag
Sverige Adrian "Era" Kryeziu

Finland Niklas "okcya" Koskinen (coach)

League of Legends

I maj detta år skrev en till större del svensk femma på för The Final Tribes League of Legends-division. Bara dagar efter att laget kontrakterats gick deras mid laner till Penguins och ersättaren fann de i Linus "RoyalKanin" Grönlund. Laget har visat sig starka och förutom en vinst i Swedish Esports Leagues tredje säsong så säkrade de i slutet av augusti 100 000 kronor när de knep förstaplatsen i Dreamhacks Nordic Championship.

Sverige Andreas "WeiZoR" Svanholm
Sverige Oliver "Raxhy" Hovstadius
Sverige Linus "RoyalKanin" Grönlund
Danmark Lars "Chrisberg" Christiansen
Tyskland Christos "Lion" Tsiamis

Storbritannien John "Rnglol" Crichton (coach)

Fortnite

Maj var en hektisk månad för The Final Tribe då de i slutet av månaden värvade sina första Fortnite-spelare. Duon Edvin "Edv0n" Lindholm och Rickard "Rolle" Gustafsson blev kontrakterade till organisationen. Rolle agerar till större delen spelare för The Final Tribe medan Edv0n kombinerar det professionella spelandet med streaming via Twitch.

Sverige Edvin "Edv0n" Lindholm
Sverige Rickard "Rolle" Gustafsson

Hearthstone

Elias "Bozzzton" Sibelius är en välkänd spelare inom den svenska Hearthstone-scenen. Han började sin karriär i Crowns Esports Club och efter en ettårig stint med Red Reserve är han nu en del av The Final Tribe. Han har, sedan organisationen värvade honom i slutet av april detta år, deltagit i totalt tre event varav ett varit online. LAN-eventen har varit Masters Tour där han spelat i stoppen i amerikanska Los Angeles samt koreanska Seoul. I samtliga evenemang har han fått lov att packa väskorna redan i gruppspelsfasen.

Sverige Elias "Bozzzton" Sibelius


Artikelbild: Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..