×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent stänger ner sin verksamhet

1
Från att ha huserat en legendarisk Fnatic-trio till att ha fostrat några av Sveriges största talanger. Nu, över två år senare, har organisationen bekräftat att verksamheten upphör; men kanske inte för all framtid.
Alla berättelser har sitt slut och för Godsents del markeras den här. Över två hela år har passerat däribland stjärnspelarna Jesper "JW" Wecksell, Freddy "KRiMZ" Johansson och Jonas "Lekr0" Olofsson har setts bära den gulsvarta flaggan som idag hissas ner. Genom Atlanta och Malmö har organisationen under hela dess verksamhet stått som en grund för svenska talanger där utvecklingen fick stå i fokus.

Beslutet bakom nedläggningen är enligt Twitlonger-uttalandet ett gemensamt beslut mellan samtliga inblandade parter, där bland annat Markus "pronax" Wallsten varit en central pjäs. Verksamheten läggs sannerligen ner idag, men Wallsten är inte helt övertygad om att den illuminati-liknande loggan har lämnat för gott.

“Det som är så bra är att gudar återuppstår, bli inte förvånad ifall Godsent kommer tillbaka i en eller annan form”, berättar Wallsten i ett meddelande till Fragbite.

En dag hoppas både Wallsten och Tomas Oropesa Martin, medgrundare, att Godsent kommer överraska alla. Tills dess hälsar båda parter farväl till samtliga inblandade samtidigt som den över två år långa resan nu markeras med ett slut.


Godsent tog farväl genom ett Twitlonger-uttalande
Twitlonger

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..