×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

The Final Tribe blir Godsent — pronax delägare

2
I en livesändning på Facebook under torsdag 28 augusti bekräftade The Final Tribes VD att de nu blir Godsent. Denna livesändning skedde i gruppen TFT Owners Group. Han bekräftar där att de kommer att plocka upp ett CS:GO-lag som Markus "pronax" Wallsten kanske kommer att coacha.
Det har tidigare ryktats om att The Final Tribe och Godsent är påväg att gå samman. Deras server på Discord bytte namn till Godsent och The FInal Tribes League Of Legends-lag spelade med Godsents logga under Nordic Champions. Organisationens VD Ludwig Sandgren hade under torsdag, 28 augusti, en livesändning i en grupp på Facebook. Gruppen går under namnet TFT Owners Group och är till för de som investerat i den svenska organisationen. Videon från denna livesändning går dock att se även om man man inte är med i gruppen. Cirka tolv minuter in i videon börjar Sandgren prata om vad som händer i organisationen.

Han säger att de två organisationerna nu har gått samman och kommer att gå under namnet Godsent. I samband med detta blir Markus "pronax" Wallsten delägare i organisationen. Han säger även att den före detta spelaren också kan tänka sig vara coach för det kommande CS:GO-laget. Det officiella offentliggörandet planeras att skickas ut på torsdag nu i veckan innan den första kvartsfinalen av Starladder Berlin Major.

Det kommande Counter-Strike: Global Offensive-laget kommer att vara svenskt. Sandgren säger att de har pratat med William "draken" Sundin, Simon "twist" Eliasson, Niclas "PlesseN" Plessen och Joakim "disco doplan" Gidetun samt en "yngre spelare". Även Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Fredrik "REZ" Sterner är av intresse. Han säger även att ett lag var näst intill klart men att det inte gick igenom när Fredrik "freddieb" Buö lämnade, han pratade troligen om Team Ancient.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..