×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Ninja släpper sitt telefonnummer — så kontaktar du honom

1
Tyler "Ninja" Blevins har fullt upp med att svara på fans meddelanden efter att han publicerade sitt telefonnummer via Twitter. Bor man i Sverige kan det dock vara klurigt att kontakta profilen, men lösningen är lättare än man tror.
Efter ett antal teasers gick en av världens populäraste streamers, Tyler "Ninja" Blevins, ut med sitt personliga telefonnummer. Okej, det är kanske inte hans riktiga nummer och det går endast att smsa till det. Det vill säga att den som hoppas få chansen att verbalt byta några ord med profilen inte kommer speciellt långt då det inte går att ringa till numret han lagt ut via Twitter.

Enligt profilens fru och manager Jessica Blevins har Ninja fått god respons av fansen och han försöker att svara på så många som möjligt. Skickar man ett sms till honom får man en länk med ett antal fält man måste fylla i för att han i sin tur ska kunna ta kontakt. Svarar han en så kommer han att be om ens användarnamn in-game för att senare i veckan kunna spela ett antal matcher Fortnite med fans världen över.

De internationella fansen har dock haft svårt att få kontakt med honom. Orsaken är att Ninja publicerat numret utan landskod vilket gör att meddelanden från fans utanför USA lätt kan hoppa tillbaka, det vill säga att de inte går fram.

Vad fans i exempelvis Sverige måste göra är att lägga till +1, vilket är den amerikanska landskoden, framför telefonnumret som Ninja tweetade. Observera dock att vissa abonnemang inte tillåter att man skickar meddelande utomlands och om de gör det så kan man eventuellt vänta sig en häftig faktura, även om man i vanliga fall smsar gratis inom Sverige. Detta är extra viktigt att kolla upp för den som inte betalar sin egen faktura, då är det bäst att fråga en förälder eller vem det nu är som betalar fakturan om lov innan man smsar.

Men för den som vill försöka ta kontakt med Ninja, och har fått tillåtelse av en eventuell förälder, är det bara att lägga till +1 framför numret. Det vill säga att numret man ska smsa till är +13125844684.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..