×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Ninjas manager om Mixer: "Aligns with what we believe in"

1
Tyler "Ninja" Blevins fru och manager Jessica Blevins menar att flytten till Mixer hade varit rätt väg att gå, även om Ninja skulle komma att förlora tusentals tittare och följare. Det går i linje med var de vill ta varumärket och arbetar nära Microsoft för att förbättra upplevelsen.
Även om Tyler "Ninja" Blevins utan tvekan blivit en ikon och ett ansikte utåt för spelvärlden hade han svårt att slåss med andra streamers på Twitch. Tittarantalet sjönk drastiskt över tid och Turner "Tfue" Tenney tog över rollen som den mest sedda Fortnite-streamern på plattformen, i alla fall när man ser på simultana tittare. Flytten till Mixer innebar inte bara att Ninja fick en nystart, utan han slår utan tvekan alla andra streamers på plattformen när det kommer till just simultana tittare.

Although the stats on Ninja's Mixer channel are amazing right now, that's not what we planned to focus on with the transition. We are stoked about it, but even if Tyler had 5 000 viewers, we were ready and confident with this move. Aligns with what we believe in and wanted for the brand, skriver profilens manager via Twitter.

Ninjas manager, som även är hans fru, Jessica Blevins har uttalat sig kring plattformsbytet via sociala medier och menar att det var rätt väg att gå för sin mans varumärke. Hon erkänner att de inte förväntade sig att så många skulle titta på streamen via Mixer och menar att även om Ninja hade tappat tusentals tittare så står de fast vid förändringarna. Det går i rätt linje med vad de tror på och var de vill ta varumärket. Hon har tidigare svarat på ett antal frågor gällande flytten och lyft att Microsoft arbetar nära med dem för att upplevelsen, för tittarna, ska vara minst lika bra som via Twitch.


Artikelbild: CNBC.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..