×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Ninja lämnar Twitch — streamar nu exklusivt via Mixer

1
Fortnite-spelare, youtuber och... Mixer-streamer? Tyler "Ninja" Blevins har ingått ett nytt exklusivt samarbete med Mixer vilket innebär att stjärnan lämnar Twitch för att fortsatt streama via den nya plattformen.
En av världens populäraste streamers, Tyler "Ninja" Blevins, började under onsdagen att hinta om ett stort offentliggörande. Fans var förväntansfulla när han strax innan klockan 20:00 svensk tid publicerade en video via sitt personliga Twitter-konto där man kan se honom äntra en presskonferens. Denna konferens var helt fiktiv och pressfrågorna ställdes av olika varianter av han själv, en buske samt en kyl innehållande drycker från hans sponsor.

Vad handlade offentliggörandet om då? Ninja har ingått ett kontrakt med Mixer vilket gör att han nu lämnar Twitch för att exklusivt streama via Microsofts streamingtjänst. Han säger själv att inget kommer att förändras förutom vilken plattform han använder sig av. Bytet av plattform innebär att hans tusentals prenumeranter via Twitch inte kommer att få användning av sin prenumeration på kanalen, men för att kompensera har Mixer lagt in ett sätt för alla som vill att prenumerera på deras nya stjärna helt gratis i en månad.

We’ve loved watching Ninja on Twitch over the years and are proud of all that he’s accomplished for himself and his family, and the gaming community. We wish him the best of luck in his future endeavors, kommenterade en representant från Twitch händelserna till The Verge.

Flytten från Twitch är det första steget mot en fortsatt varumärkesuppbyggnad runt profilen som kommer att fortsätta detta genom att släppa tre böcker senare i år. En av dessa böcker ska vara en guide till hur man streamar. Hur mycket affären kostade Microsoft är ännu oklart då varken de eller Ninja har velat kommentera detta. Men med tanke på hur stor Ninjas kanal är och antalet prenumeranter han i och med flytten kan komma att förlora så lär Mixer haft ett väldigt övertygande kontrakt.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..