×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tfues advokat: "Faze Clan was presented with a contract"

1
Turner "Tfue" Tenneys advokat, Bryan Freedman, har i en intervju avslöjat att profilen gav Faze Clan ett kontrakt som han skulle övervägt att skriva under men som organisationen nekade. Han menar även att Faze verkar illegalt.
Förra månaden skakades communityn av nyheterna kring Turner "Tfue" Tenneys stämning av Faze Clan. Därefter har flera stora profiler, inklusive Faze Clan-toppen, kommenterat händelserna och Tfues kontrakt läcktes innan det blev relativt tyst. Sedan dess har dramat kretsat kring 12-åriga "H1ghSky1" som blivit bannad på flera plattformar som följd av Tfues anklagelser mot organisationen.

I en intervju med Thescore Esports har Tfues advokat, Bryan Freedman, nu avslöjat vidare detaljer kring stämningen. Han förklarar att hans klient, Tfue, blev erbjuden ett antal kontrakt — men att alla var olagliga då de krävde en backning av en agenturlicens, något Faze inte verkat under.

Freedman förklarar vidare att Tfue lade fram ett förslag till Faze vilket var ett kontrakt som han skulle kunna skriva på. Detta ledde dock ingenstans då organisationen störk mer än hälften av innehållet vilket åter gjorde det olagligt. Advokaten erkänner även att spelaren, oavsett hur situationen utspelade sig, skulle komma ur sitt kontrakt med Faze eftersom det på ett eller annat sätt skulle klassas som olämligt för Tfue att fortsätta arbeta under det dåvarande kontraktet.


Artikelbild: Tfue

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..