×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tfue bryter tystnaden: "Release the fucking contract"

2
Efter Ricky "Banks" Banks video riktad till Turner "Tfue" Tenney har spelaren brutit tystaden. Han uppmanar nu Faze Clan till att offentliggöra parternas kontrakt och visa världen vad som egentligen står i det.
Tidigt under torsdagsmorgonen bestämde sig Turner "Tfue" Tenney för att bryta tystnaden över dramat kretsande kring honom och Faze Clan. Via en två minuter lång video väljer Tfue att avslöja att han bett sina advokater att ta bort delar av vad Faze anklagades för samt förklarade att han inte gör detta för sig själv, utan för alla i esportcommunityn som skrivit på orättvisa kontrakt.

I handlingarna anklagades Faze för att ha tvingat Tfue att utföra farliga stunts samt introducerat honom till alkohol och gambling när han fortfarande klassades som minderårig i Kalifornien. Detta är vad Tfue bett sina advokater att droppa. Han står dock fast vid att kontraktet han skrivit på tillåter att organisationen tar allt han arbetat för om de vill och ber nu Faze Clan att släppa en kopia av hans kontrakt för att fler ska få se vad han menar är sanningen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..