×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

PewDiePie: "Om jag var Tfue skulle jag gjort så här"

1
Den svenska Youtube-jätten Felix "PewDiePie" Kjellberg har dissekerat det omtalade Faze Clan-dramat. Han passade även på att ge Turner "Tfue" Tenney sin syn på hur Fortnite-spelaren hade kunnat göra för att orsaka så lite skada som möjligt.
Felix "PewDiePie" Kjellberg har gjort en djupdykning i en av de mest dramafyllda händelserna inom esportscenen. I en video förklarar svensken sin syn på Turner "Tfue" Tenneys val att stämma Faze Clan samt uppger att han personligen varit i en liknande situation. Han anser dock att Tfue borde haft en advokat vid sin sida redan när han skrev på kontraktet som kopplade samman spelaren med Faze.

Enligt PewDiePie har Tfue dock inte agert professionellt och menar att Fortnite-profilen hade kunnat agera snyggare. Förutom att youtubern ger Tfue en känga för att anklagelserna gällande alkohol och gambling var en del av handlingarna så sätter han sig i spelarens skor och förklarar hur han hade gjort för att bringa så lite skada som möjligt. Han tycker även att parterna borde löst allt bakom stängda dörrar samt att Tfue inte hade behövt skada sin relation med Ricky "Banks" Banks i stridens hetta.

I en senare video tar PewDiePie åter upp Tfues fall och anser att han förstår båda sidor, det vill säga både Tfues och Faze Clans. Han anser dock inte att Faze Clans argument, där de vill ha kvar Tfue under organisationen då de är skyldiga sina fans det, är ett tillräckligt starkt sådant. Han förstår dock sig på Faze Clans situation liksom Tfues vilja att ta sig ur kontraktet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..