×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

T-Series går om PewDiePie — nu världens mest följda Youtube-kanal

1
Kriget kan vara över och det ser ut som att Felix "PewDiePie" Kjellberg drog det kortare strået. T-Series ligger nämligen över 30 000 prenumeranter över svensken i Youtube-toppen.
Det indiska företaget T-Series gick under natten till torsdag om Felix "PewDiePie" Kjellberg i antalet prenumeranter på Youtube. Trots att svensken tappat topplatsen ett antal gånger under kriget med T-Series har han varje gång lyckats ta sig tillbaka inom några få timmar. Denna gång ser det dock inte ut att vara lika lätt för PewDiePie att återvända till platsen som kung över Youtube då företaget har över 30 000 följare mer än profilen.

PewDiePie steg upp i toppen den 22 december 2013 då han gick om de dåvarande Youtube-kungarna i Smosh. Han har sedan dess legat på en stabil topplacering. Sedan T-Series kom in i bilden har profiler världen över slutit upp bakom PewDiePie för att stötta honom, främst för att de flesta anser att Youtube-toppen bör prydas av en kanal vars kanalägare tagit sig dit de är idag på egen hand. Det vill säga att de inte vill att ett företag, så som T-Series, ska vara Youtubes främsta representant.


Artikelbild: PewDiePie

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..