×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nya Zeeland

PewDiePie efter terrordådet i Nya Zeeland: "Jag känner mig äcklad"

1
En video har cirkulerat där en av förövarna bakom terrordådet i Christchurch, Nya Zeeland, kan höras be folk att prenumerera på Felix "PewDiePie" Kjellbergs Youtube-kanal. Nu har profilen uttalat sig via Twitter.
Under fredagsmorgonen greps fyra personer i Nya Zeeland i samband med ett terrordåd. Dådet ägde rum i två moskéer i Christchurch, Nya Zeeland, och 49 personer uppges avlidna. En profil som inte var på plats under dådet, men som drabbats, var den svenska Youtubestjärnan Felix "PewDiePie" Kjellberg. I en video, filmad av en av förövarna, kan man höra honom säga "Prenumerera på PewDiePie" innan han kör bort till moskén för att öppnar eld.

Just heard news of the devastating reports from New Zealand Christchurch. I feel absolutely sickened having my name uttered by this person. My heart and thoughts go out to the victims, families and everyone affected by this tragedy, skriver PewDiePie via Twitter.

PewDiePie tog till Twitter för att uttala sig kring händelserna och uppger att han känner sig äcklad över att personen yttrat hans namn i samband med tragedin. Han skriver även att hans hjärta och tankar går till alla drabbade. Flera andra välkända profiler har kommenterat händelsen, bland andra CS:GO-spelarna Eda "Flutura" Mutu och André "BARBARR" Möller.


Artikelbild: PewDiePie

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..