×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Elon Musk hjälper PewDiePie — står värd för Meme Review

1
Under måndagen offentliggjorde Elon Musk att han, tillsammans med Justin Roiland, spelat in ett avsnitt av Meme Review. Detta för att hjälpa Felix "PewDiePie" Kjellberg att behålla sin plats som den mest prenumererade kanalen på Youtube.
Den indiska TV-kanalen T-Series fortsätter att knappa in på Felix "PewDiePie" Kjellberg i kampen om att vara den mest prenumererade kanalen på Youtube. För att hjälpa svensken att behålla förstaplatsen har ingen mindre än Elon Musk, grundaren av Tesla, valt att stå värd för PewDiePies serie "Meme Review". Elon gör detta tillsammans med Justin Roiland, en av skaparna samt rösten bakom serien Rick and Morty.

Meme Review är en Youtube-serie där PewDiePie, vanligtvis ensam, kollar på och rankar memes från sin subreddit. En av profilerna som youtuberns fans velat ha som värd är just Elon Musk, något han uppmärksammat via sociala medier. Under måndagen offentliggjorde han att han och Justin har spelat in ett avsnitt av den populära serien, det är dock oklart om de gjorde detta tillsammans med PewDiePie eller om videon endast kommer att laddas upp på svenskens kanal.

Artikelbild: teslarati.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..