×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

PewDiePie-fans vill ha Epic Games hjälp i kampen mot T-Series

1
Loppet mellan Felix "PewDiePie" Kjellberg och Bollywood-kanalen "T-Series" fortsätter. Nu hoppas svenskens fans att Epic Games ska hjälpa honom att slå den indiska kanalen genom ett skin i Fortnite.
Ingen kan väl ha missat kampen om Youtube-tronen? Kort draget står Felix "PewDiePie" Kjellbergs krona i farosonen då en indisk kanal under namnet "T-Series" är på väg att ta över rollen som världens mest följda kanal. Trots att den svenska profilen själv vid flera tillfällen sagt att han inte bryr sig om att hans kanal är världens största, så vill han inte att en kanal som T-Series som inte är "self-made" ska ta över kronan. Flera youtubers har under senare tid tagit del i loppet mellan kanalerna, genom allt från att bara promota PewDiePies kanal till att köpa reklamplatser i hela städer för att uppmana folk att följa svenskens kanal.

Efter att en Twitter-användare vid namn "OGRealFrank" postat en tweet där han föreslog att Epic Games, företaget bakom bland annat Fortnite, skulle gå ihop med Pews i kampen mot T-Series gick Reddit sönder. Inte bokstavligen såklart, men Reddit blev som i extas över användarens idé. Vad användaren, och nu tusentals andra fans till PewDiePie, vill är att Epic Games ska skapa ett PewDiePie-skin i Fortnite som spelare endast kan få genom att följa den svenska profilens Youtube-kanal.

Epic Games har ännu inte svarat på det hela, men vi vet att de sedan innan tagit del av PewDiePies ideér. Profilen är allmänt känd för att vägra spela spelet och skämtar vilt om det i sina videos. Ett skämt som Epic Games snappade upp var Pews "ilska" mot Fortnite som inte lät en tacka busschauffören, något speltillverkarna la till i spelet vilket fick youtubern att skapa en video där han sa att Fortnite var världens bästa spel.


Artikelbild/video: PewDiePie, MrBeast

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..