×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Vill ni ha bilder från Fragbites kick off?

1
Hej alla glada Fragbiteare! För ungefär två månader sedan hade alla vi som är involverade som skribenter (och superpolisen sonkan) en liten kick off i Stockholm. Vi började dagen med ett litet möte där vi gick igenom vad vi ska hitta på under året, vilka resor vi ska sikta på, hur fet vår monter ska vara på Dreamhack, när den nya versionen av sajten ska dyka upp, vad HeatoN har för färg på kallingarna, och sådana grejer som är viktiga för framtiden.

Det hela avrundades för de flesta med lite käk, öl och biljard på ett uteställe i Stockholm.

Såg ni att jag skrev för de flesta där? Precis. Vissa av oss rullade nämligen vidare på Stockholms gator. En shot eller tretton hivades. Ett par öl sänktes. Filips spelproblem uppenbarade sig då han förlorade ännu ett vad om tusen spänn på fyllan. Filmer, bilder, citat och annat smaskens finns att tillgå på undertecknads mobil.

Hur ser intresset ut för något sådant? Vi vill ha minst 100 kommentarer i det här blogginlägget för att föreviga bilder och film från detta (samt avslöja hur rålöjligt det andra vadet som flpee förlorade var, efter det första jubelidiotsvadet).

102 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 102 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..