×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Sommartider hej hej

1
Juli. Högsommar. Svensk högsommar. Här i Piteå är det 18 grader och solen tittar faktiskt fram just nu. För e-sporten innebär sommaren lågsäsong, även om det händer en del.


Innertaket på Feria Valencia var DH Valencia hålls.

Det händer ändå en del. På lördag drar Prague Challange igång. Sedan startar ju även Dota 2-finalen av RaidCall EMS One Summer på lördag. Sedan har vi ju svenska världseventet DreamHacks Valencia-avknoppning.

Även om nu ovanstående turneringar kommer händer det inte speciellt mycket på veckorna. Hur roar ni er när ni kommer hem från beachen och får galet mycket e-sportabstinens?

Någon mer än jag som räknar ner till mitten av augusti förresten? Jag tänkte så klart på Fragbite Masters powered by Com Hem. Det ska bli otroligt roligt att får vara en del av detta koncept. En e-sportturnering av oss, för er!

Nej, nu ska jag fortsätta installera en massa program. Varit tvungen att installera om Windows och ja, jag är en person som använder en hel massa program. Det tar med andra ord tid. Jag hoppas att ni har en fantastisk sommar och att ni ser till att titta in här på Fragbite som vanligt!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..