×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Det blir VM-guld – annars?

1
Tre Kronor har spelat riktigt uselt under hela VM. Bortsett från att man gjorde en okej insats mot Tjeckien och en bra period mot Norge, har det inte varit mycket att hurra för.

Men nu får det fan bli ändring på det. Med bröderna Daniel och Henrik Sedin i truppen, samt Edler som stärker upp vår klena backsida, tycker jag att vi har ett ganska starkt lag på pappret.

Stundtals mot Norge (stundtals, inte hela matchen) tycker jag att vi har ganska bra spel. Loui ser sugen ut. Landeskog ser alltid sugen ut. Pettersson är stekhet. Enroth är hur bra som helst - och ser riktigt trygg ut.

Jag tror nog fan att det är dags för ett VM-guld nu!

Jag vågar säga att jag slår vad om att det blir VM-guld! Om vi inte tar guld ska jag göra något riktigt jävla dumt! Springa naken runt Stureplan, käka tabasco eller gå med rosa slips tills semestern. Släng en kommentar om vad, ifall du har någon idé om vad för dumt skit man kan tänkas behöva utsätta sig själv för vid en vadslagningsförlust.

Jag kanske borde få något om jag har rätt också? Pontus får bjuda på AW?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..