×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

ESEA, Nallen, p0ntus och Fragment

1
Snart smäller det. Europa mot USA. Spännande! Men jag har mer på hjärtat, bland annat lite bloggkritik. Here it goes...

Vi börjar bakifrån och då blir det med Fragment. Jag har aldrig varit en person som lyssnat på podcasts. Det blev det ändring på nu. Jag fick mycket kritik när jag hyllade Thank God It's Fragbite efter det första avsnittet och visst, det kan jag väl förstå till en viss del. Jag gillade dock konceptet och med tanke på förutsättningarna var resultatet riktigt bra.

När det gäller Fragment har vi två personer som är bra på prata och vad gör de? Jo de pratar. Kan det bli fel när de dessutom pratar om sådant som jag tycker är intressant? Nja, inte direkt. Det ger mig även en del uppslag när det gäller ämnen att skriva krönikor om.

Dessutom fick jag mig en gänga i det senaste avsnittet. Hade skrivit att NiP:s motgångar i Kiev delvis kunde förklaras med det tajta schemat, något som André då anmärkte gällde även för Virtus. Jag gillar det! Slänga lite argument hit och dit mot varandra. Hoppas att sådant är roligt att följa också!

♦♦♦


Pontus (p0ntus, no shit?) och Fredric (Nallen) då? Jo det var ju nämligen så här att de skulle börja blogga varje dag. Det gick ju lite sisådär. Fy på er! Nej men allvarligt är det lite synd att de inte håller igång. Jag är inte heller någon bloggläsare men här på sidan brukar det oftast vara riktigt roligt att läsa blogginlägg. Nu är väl inte vårt nuvarande bloggsystem det bästa, men ändå. Hoppas att det inte dör ut helt bara.

♦♦♦


Jag längtar verkligen till ESEA! Det ska bli förbaskat roligt att föja turneringen av flera turneringar.
1. Hur ska det gå för NiP efter senaste finalförlusten?
2. Hur många tittare får vi se på streamen?
3. Vad kan USA bjuda på för något motstånd?
4. Ge mig All-Star-matchen NU!
Nåväl, vi behöver inte vänta länge till innan vi får veta hur det går.

♦♦♦


Förresten, om ni tycker att André, alltså rich, verkar vara lite frånvarande är det för att han är på god väg att bli nästa svenska stjärnspelare inom CS:GO. Han har köpt ny dator och nöter nu som aldrig förr. Jag hejar på honom!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..