×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Skönt med lite V3-feedback!

1
Har gått igenom allting som hittills skrivits i nyheten om förbättringar inför V3. Kan redan nu säga att reply/citat/notifications-funktionen som varit det som efterfrågats redan finns klar.

Utöver denna funktion verkar det som att det som folk trycker på för mest är en like-funktion, en LoL-sektion och möjligheten att blockera andra användare.

En hel del av er som förmodligen inte läst hela nyheten också, för det finns mycket förslag om uppdelningar av matcherna i tipset och mer filtrering på nyheterna. Om man läser hela nyheten ser man att detta redan är fastställda funktioner.

Det poängteras också i kommentarerna att det borde finnas fler forumkategorier. Detta är något som vi också just nu utformar. Exakt vilka kategorier som kommer att finnas vid lanseringen är ännu inte klart, men det kommer definitivt att tillkomma ett par stycken.

Vi gör självklart vårt allra bästa för att alltid ha så pass bra och aktiva moderatorer som möjligt. Innan man klankar ner på någon med moderatorstatus bör man ha i åtanke att samtliga forummoderatorer i dagsläget jobbar med Fragbite på fritiden, och alltså inte får någon ersättning för tiden de lägger ner. Tänk på det!

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..