×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Kramade Thorzain när ingen annan vågade

1
Tja tja bloggen, igår var det en så kallad releasefest för den nya Starcraft II-expansionen Heart of the Swarm här i Stockholm. Om man nu får lov att kalla ett event av denna karaktär för en fest.

Det var nog mer likt en vanlig BarCraft-kväll, eftersom i princip det enda som hände under hela kvällen var att de visade en livestream från det egentliga releasypartyt (som vi inte var på – som Apollo var på – som day9 var på – som Artosis och Tasteless var på) på ett par storbildsskärmar.

Nåväl, vi drack ett par bärs och minglade runt lite. Allt som allt var det en ganska trevlig kväll, ändock ganska avslagen. Tur det fanns öl i alla fall, annars hade det förmodligen varit kalasdött.

Har faktiskt dålig koll på om det var några fler kändisgamers som gästade eventet (utöver HeatoN, men han är ju alltid på plats där det händer), men jag passade i alla fall på att ge Thorzain en kram när tillfälle gavs. Tror han blev glad egentligen, fastän han försökte se obekväm ut.

Ja, det var egentligen inte så mycket mer som hände. Jag fick ha ansvaret för kameran en liten stund. Det var ett par år sedan jag tog några eventbilder sist, så de blev rätt sjaskiga. Dock fanns det inte speciellt mycket spännande att se. Ni missade alltså inte särskilt mycket.

Bjuder på ett par bilder som jag ändå lyckades knäppa. Bilden när jag kramar Thorzain finns dock på en annan kamera, som är på vift för tillfället. Ska försöka få upp den i bloggen när tillfälle ges. Fridens liljor.



Passade på att mysa lite med greykarn


p0ntus tjatade hela kvällen om att få vara med i min blogg


Tog den minst inbjudande bilden i världshistorien

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..