×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Challenge accepted p0ntus!

1
För er som inte har läst p0ntus senaste blogginlägg ännu; gör det först! Han kan behöva statistiken, stackarn.

Så, om ni har läst Pontus inlägg så vet ni att han ska försöka blogga varje dag i 30 dagar. Det låter ju inte speciellt svårt. Det svåra är väl som han säger att blogga om något intressant i 30 dagar.

Utmaningar är ju alltid kul, så jag antar utmaningen och ska också blogga varje dag i 30 dagar! Om Pontus tror att han kan det kan det väl inte vara så svårt. Jag kanske också borde få en egen blogg? Maken har stigit Pontus över huvudet, så han fick inte plats här bland oss vanliga dödliga i Redaktionsbloggen längre.

För er som inte vet det så har jag nyligen flyttat från Växjö, där jag bott hela mitt liv, till Stockholm. Delvis för att spela hockey (det gick ju sådär – kanske mer om det en annan dag? Spänningen är olidlig!), men till största del för att börja jobba på Nyheter24, som nuförtiden äger och driver sajten ni känner som Fragbite.

Min huvudsakliga syssla just nu är att utveckla en helt ny Fragbite-sajt. Allt det gamla är slängt och vi har byggt helt nytt från grunden. Tompas gamla avdankade noobkod kommer alltså endast leva kvar i minnet om ett par veckor förhoppningsvis (oj, spoil?).

Tror faktiskt att Tomas tycker att det blir rätt skönt att ingen längre kan gå till honom med frågor när sajten fuckar ur, någon inte får rätt antal bites i cs-tipset eller när en ban inte försvinner fastän vi klickar på knappen åtta gånger.

Jag sitter hur som haver numera på Nyheter24-Gruppens kontor i Sturegallerian. Där sitter även mina fina vänner Pontus "p0ntus" Eskilsson och André "rich" Mamba Åkerblom. Faktiskt ett jävligt mysigt gäng. Vi har det rätt gött!

Jag fick faktiskt äran att för andra gången i min karriär vara en del av den mytomspunna Kontorsbloggen. Jag vikarierar den här veckan för p0ntus, som förmodligen var iväg och köpte panpizza. Har ni inte sett det borde ni spana in det.

Eftersom jag har ett uppskjutarbeteende utan dess like får jag nog avrunda det här blogginlägget här. Jag väntade på tok för länge med att ordna en ny lägenhet när det började dra ihop sig med min första högst tillfälliga lya, så jag bor numera ute i ghettot, och får således pendla en stund till jobbet varje morgon. Vilket i sig, för en kille med bara mellannamnet Morgontrött, innebär att jag måste gå och lägga mig tidigare och stiga upp tidigare.

Ni ser ju. Det bara blir längre. Hej!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..