×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Wien och Esports Heaven nästa

1
Jösses, det har redan gått mer än två månader sedan jag senast var på ett evenemang. Tiden går fort. Men nu är det dags igen. På fredag morgon är det dags för mig och Kasper att flyga ner till Wien för Esports Heaven Vienna.

Det här med att resa på evenemang som representant för Fragbite är fantastiskt roligt. Det är inte många månader sedan jag gjorde min debut när jag och André åkte på den något miserabla Paris-resan i början av oktober. Nästa helgs evenemang blir det första då jag inte åker med honom, det blir annorlunda. Tycker vi har blivit något av ett radarpar. Den här gången blir det alltså jag och Kasper som åker, vilket jag tror blir super. Han är en fantastiskt professionell kille som kan det mesta och verkar kunna hålla hur många bollar som helst i luften samtidigt.

Esports Heaven Vienna anordnas på ett fyrstjärnigt hotell med det inte allt för smidiga namnet Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel. Något som känns väldigt skönt är att vi även kommer att bo på hotellet, vilket bör underlätta i vår rapportering från turneringen. Om vi jämför förutsättningarna, då tänker jag på boendet, med exempelvis ESWC i Paris kan vi snabbt konstatera att vi slipper en cirka 30 minuter lång promenad alternativt en dyr taxiresa för att ta oss till skådeplatsen. Tid och energi som vi kan lägga på materialet vi publicerar istället.

Hotellets lobby verkar helt okej.

Själva evenemanget då? Vi publicerade tidigare under dagen den fullständiga deltagarlistan för evenemanget. Precis som vi redan kände till får vi alltså följa två svenska lag, NiP och Lemondogs, i kampen om prispengarna. Riktigt kul! Förutom det kan vi även se fram emot LAN-debut för Na'Vi när det gäller CS:GO, plus att vi får se de slovakiska uppstickarna i 3DMAX mot absolut toppmotstånd. Personligen tror jag på en toppenturnering! Vilka tror ni att vi får se i final?

Jag har aldrig varit i Wien men det är en stad som jag fascineras av. Tack vare att denna plats var huvudstad i det mäktiga Österrike-Ungern, och sedan lämnades relativt orörd under andra världskriget, finns det en uppsjö med vackra byggnader att titta på. Hotellet vi kommer att befinna oss vid, låt oss kalla det Imperial Riding, ligger centralt och nära en del utav dessa byggnader. Bland annat Schloss Belvedere som ni ser på bilden nedan.

Schloss Belvedere i Wien.

Sammantaget tror jag på ett fantastiskt evenemang som gör det möjligt för mig och Kasper att bjuda på en hel del högkvalitativt material till er läsare, samtidigt som jag kan få njuta lite av staden Wien. Vi hörs till helgen!

P.S. Jag lovar att vi ska bjuda på en trevlig inför-artikel innan det är dags för de första kartorna att spelas i Österrike.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..