×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Söker boende i Stockholm

1
Hej alla glada besökare! Sedan årsskiftet sitter underskriven på Fragbite-kontoret i Stockholm och programmerar det stundande V3 på daglig basis. Det innebär således att jag har dragit med mig garderoben från Växjö och flyttat upp till huvudstaden.

Min bostadscoach p0ntus har dock slackat lite på lägenhetsletarcoachandet. Om två veckor står jag lägenhetslös och har ännu inte hittat någonstans att bo. Bor just nu tillfälligt inneboende i en möblerad lägenhet. Ser helst att jag slipper praktisera gatumusikantens ädla konst utanför slussen i mars månad.

Om det är någon trevlig person här som ska hyra ut en lägenhet i centrala Stockholm, eller känner någon som ska hyra ut, är jag intresserad!

Kan även tänka mig något slags tillfällig inneboendesituation utifall att du är en ruskigt trevlig och glad prick. Best friends forever osv.

Tack på förhand alla hjärtliga Fragbiteare!

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..