×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Mina favoriter

1
Mr. Awesome aka André "rich" Åkerblom har skrivit en fantastisk artikel var han presenterar kandidater i en "årets"-omröstning. Tänkte här dela med mig av mina favoriter. Inte för att jag tror att någon bryr sig egentligen, men det kan vara roligt i alla fall.

Årets svenskbaserade CS-femma

Jag älskar det gamla Lions-laget. Ja, just Lions kommer de nog alltid att vara för mig. Dels för det som de åstadkom under den tiden men mest för att de hade snygga tröjor. Haha! Sedan återfanns ju min personliga favorit, och vän, kHRYSTAL där.

Nu är jag däremot realist. De förtjänar inte epiteten årets femma. Min röst går självklart på NiP Gaming. Det de har presterat under hösten är helt fantastiskt. Underskatta motståndet hur mycket ni vill men de svenska ninjorna har varit fantastiska. En perfekt avvägning av 1.6 och CSS, tillsammans med en organisation som vågar och en fantastiskt sammanhållning. Enough said!

Årets svenska Counter-Strike-spelare

Han är inte bara trevlig, utan han är fantastiskt jävla duktig också. Christoffer Alesund har gång på gång överraskat mig med sina skills, trots att jag länge varit medveten om hur hög hans högstanivå är. Man ska dessutom komma ihåg att han under hösten har spelat med nedsatt hörsel på ett öra. Trots detta har han alltså varit grym. Jag säger bara det; jag vill se mer Alesund under 2013!

Årets svenska StarCraft II-spelare

Det här är en kategori jag har svårt för, detsamma gäller faktiskt nästa. Jag har ändå en klar favorit. Inte bara för hans prestationer utan mycket även för hur han verkar vara som person. Att följa honom i media tycker jag är en fröjd. Min röst faller på Marcus "ThorZaIN" Eklöf.

Årets svenska Dota 2-spelare

Är det ett namn som alltid återkommer i Dota2-diskussioner när det kommer till svenskar så är det just Jonathan "Loda" Berg. Vad jag har hört och förstått är han fantastiskt duktig och jag har även sett honom spela en del. Ja, han får min röst.

Årets svenska genombrott

Jag tycker att alla inom denna kategori förtjänar rejält med uppmärksamhet. För mig finns det däremot bara ett riktigt genombrott och det är just det som Adam "friberg" Friberg har stått för. Han har funnits med ett längre tag inom scenen men aldrig riktigt synts. Nu gick han med i NiP och titta på utvecklingen. Snacka om genombrott. Bra gjort Adam! Sedan är ju karln fantastiskt trevlig också!

Årets Fragbite-projekt

Även här tycker jag att alla nomineringar förtjänar mycket uppmärksamhet. När jag ska välja faller det däremot på TGIFB och 10-årsfirandet. Det handlar i förstahand om den magiska utveckling som André har stått för som programledare. Därför landar den slutgiltiga rösten på TGIFB. Inte bara vågat av Fragbite och André., det var även otroligt vågat av Nyheter24-gruppen att satsa på detta. Vi får däremot inte glömma Pontus hjärtebarn, THOR Open. En fantastisk turnering som, i egenskap av förstagångsturnering, hade allt mot sig. Det blev, enligt mig, riktigt bra i slutändan.

Årets snyggaste CS 1.6-highlight

Här lägger jag ner min röst. Varför? Jag ser inte vitsen i att rösta på ett klipp från 1.6 i dagsläget. Det finns många goa highlights att njuta av men jag tittar hellre på YouTube-klipp från CS:GO. Där har vi 2013.

Vilka är egentligen era favoriter?

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..